Elämän Pelikirja -kirjalle vuoden 2023 URAteko tunnustuspalkinto!

Elämän Pelikirja -kirjamme sai URA-säätiöltä vuoden 2023 Vuoden URAteko tunnustuksen! Lue perustelut alta:

Vuoden URAteko-kunniamaininnan sai ”Elämän pelikirja -rakkaudesta urheilijoihin” -kirja, jonka tekijöinä ovat NHL- ja maajoukkuekiekkoilija Tony Salmelainen, kauppatieteiden tohtori ja urheilumarkkinoinnin konkari Arto Kuuluvainen sekä toimittaja Jukka Vuorio.

Elämän pelikirja on teos urheilu-uran päättymisen tueksi. Kirjassa kymmenen urheilijaa kertoo oman tarinansa, miten heistä tuli huippu-urheilijoita sekä miten urheilu-ura päättyi ja siirtymä urheilusta muuhun työelämään tapahtui. Kirjan tarinat tuovat arvokasta kokemusasiantuntemusta ja vertaistukea urheilu-uran siirtymävaiheeseen. Kunniamaininnan perusteluina todetaan myös, että tämä teos on yksi hieno avaus yhteiseen puheeseen, jota tarvitaan paljon lisää urheilijan ammatin arvostuksen lisäämiseksi. Kirjaa on edeltänyt Podcast-sarja, jossa on käsitelty urheilu-uraan ja uran päättämiseen liittyvää tematiikkaa pintaa syvemmältä.

Nyt 16. kerran jaettu URAteko-tunnustus myönnetään henkilölle tai taholle, joka on vuoden aikana merkittävällä ja uutta luovalla tavalla myötävaikuttanut urheilijoiden uramahdollisuuksien kehittämiseen. Tunnustuspalkinto on taidetta, ja tänä vuonna palkitut saivat taiteilija Eero Heikkisen teokset Kuuma pelaaja, Hermopeliä ja Miltä nyt tuntuu hänen urheiluaiheisesta teoskokoelmastaan.

Jos halua tilata kirjaamme, niin voit olla yhteydessä esimerkiksi Arto Kuuluvaiseen (arto.kuuluvainen@gmail.com)

Podcast, jota tehdään rakkaudesta urheilijoihin