Elämän pelikirja

Tekijät

Tekijät

Arto Kuuluvainen

Urheiluihminen, jolla on tapana tarttua ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Hän on mm. väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi, asunut useampaan otteeseen ulkomailla ja kehittänyt yhden Suomen ensimmäisistä yliopistotasoisista urheilujohtamisen kursseista.

Lisäksi Arto on toiminut maailman ehkäpä koulutetuimpana jääkiekkomailakauppiaana, työskennellyt B2B-myynnin avainroolissa ranskalaisessa pörssiyrityksessä, kirjoittanut kaksi tietokirjaa urheilubisneksestä, toiminut urheilumarkkinoinnin asiantuntijana maan merkittävimmille medioille sekä sparrannut Suomen suurimpiin kuuluvien yritysten markkinointijohtoa sponsoroinnissa. Lisäksi hänellä on omistusta ja hallituspaikkoja useammissa urheiluteknologiayrityksissä. Kuuluvaisella on myös ollut lukuisia liikunnan ja urheilun luottamustoimia eri seuroissa ja järjestöissä.

Urheilusuvussa kasvaneena, ja itsekin pitkän urheilutaustan alasarjoista ja kabineteista, omaavana Arto kokee sydämen asiakseen auttaa urheilijoita erityisesti kaksoisuraan ja urasiirtymiin liittyen.

Lue lisää

Tony Salmelainen

Entinen jääkiekkotähti, jonka ura vei aina Leijoniin, että tarunhohtoiseen NHL:aan saakka. Tonyn ura päättyi aivovammaan. Tästä lähti sukellus todella syviin vesiin, josta hän kuitenkin taisteli itsensä takaisin veden pinnalle. Omista kokemuksista johtuen Tony kokee todella tärkeäksi muiden urheilijoiden auttamisen. Kuten hän usein on todennut: ”Kenenkään ei pitäisi joutua käymään läpi samaa helvettiä, jonka minä kävin”.

Tony onkin auttanut jo lukuisia urheilijoita käsittelemään omia haasteitaan kouluttautuen samalla mm. meditaatio-opettajaksi. Tätä nykyä Tony toimii kykyjenetsijänä NHL-seuralle.

Media on kirjoittanut paljon Tonyn tarinasta. Voit tutustua siihen esimerkiksi seuraavista linkeistä:

https://seura.fi/seuran-mies/entinen-nhl-ja-leijonat-pelaaja-tony-salmelainen-opettaa-nyt-meditaatiota-tietoisuutta-ja-lasnaolon-voimaa/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tony_Salmelainen

Jyrki Rovio

Veikkausliigalegenda, joka urallaan voitti mm. Suomen mestaruuden.  Jyrki on toiminut Elämän Pelikirja -podcastin toisena juontajana toisen tuotantokauden alusta saakka.

“Siviiliurallaan” Jyrki on tehnyt pitkän ja menestykkään uran rahoituspalveluiden myynnissä. Jyrkin sydäntä lähellä on erityisesti junioriurheilu ja hän onkin ollut pitkään mukana useissa eri rooleissa mukana lastensa harrastuksissa.

Lue lisää:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jyrki_Rovio

 

 

 

Jukka Vuorio

Toimittaja ja kirjoittamisen ammattilainen, jonka rooli Elämän Pelikirja -kirjassa oli todella merkittävä.

Jukka on suuri urheilun (ja sarjakuvien) ystävä, joka kirjoittaa aina suurella sydämellä.

Lue lisää:

https://jukkavuorio.com/

Podcast, jota tehdään rakkaudesta urheilijoihin