Podcast

Elämän pelikirja

Olli jokinen

Tässä Elämän pelikirja -podcastin 31. jaksossa vieraanamme on entinen NHL-tähti, nykyään Mikkelin Jukurien päävalmentajana toimiva Olli Jokinen. Yli 1200 NHL-matsia ja mm. Leijonien kapteenina toimineen "Päällikön" kanssa keskusteltiin mm. urheilijaksi kasvamisesta ja alkoholista luopumisesta, pelaajauran lopettamisesta, oman junioriakatemian perustamisesta ja sen tuomista opeista, Ollin valmennusfilosofiasta, Jukurien rekrytointiprosessista, valmennuskulttuurin muutoksesta, joukkuedynamiikasta ja identiteetistä.

Aleksi Valavuori

Tässä Elämän pelikirja -podcastin kolmannessatoista jaksossa vieraanamme on pitkän linjan urheiluvaikuttaja ja mediapersoona Aleksi Valavuori. Aleksin kanssa keskustelimme mm. hänen omasta urheilutaustastaan, siitä miten Scottie Pippenin, Dennis Rodmanin ja Mark Cubanin kaltaiset supertähdet saatiin Suomeen, virheistä ja kriisiviestinnästä, alkoholista ja sen eri ulottuvuuksista sekä Aleksin omasta identiteetistä.

Mika Kortelainen

Tässä Elämän pelikirja -podcastin 32. jaksossa vieraanamme on HIFK-ikoni ja Leijonien nykyinen joukkueenjohtaja Mika Kortelainen. Yli 600 Liigamatsia pelanneen "Köllin" kanssa keskusteltiin mm. urasta, espoolaispojan matkasta HIFK-legendaksi, tapahtumarikkaasta mestaruusvuodesta 1997, uran viimeisestä kaudesta Italiassa, siirtymisestä urheilumyyntiin, joukkueenjohtajan tehtävistä maajoukkueessa sekä identiteetistä.

Lasse Kukkonen

Tässä Elämän pelikirja -podcastin kahdennessatoista jaksossa vieraanamme on ex-jääkiekkoilija, maailmanmestari & NHL-pelaaja Lasse Kukkonen. Lassen kanssa keskustelimme mm. peliurasta huippuhetkineen, NHL:stä siirtokulttuureineen, elämästä Venäjällä ja Ruotsissa, Lassen matkasta urheilijasta yrittäjäksi sekä jääkiekko- ja yritysmaailman eroista & yhtäläisyyksistä.

Podcast, jota tehdään rakkaudesta urheilijoihin